eCommerce (Magazin Online)

Acum putem gasi solutia ideala pentru magazinul tau ca tu sa iti vinzi produsele si pe internet. Un website e-Commerce cu o tema personalizata si cu produsele tale descrise cat mai bine , te poate ajuta in cresterea substantiala a vanzarilor tale.

eCommerce

Magazin Online

Te-ai hotarat sa treci si in online, vrei sa iti dezvolti vanzarea de produse intr-un magazin vitrual, uite cum te putem ajuta

Utilizarea magazinului

Folosirea si gestionarea produselor se face destul de simplu, poti aseza totul dupa categorii, poti creea campanii de discounturi, poti vedea in timp real rapoarte de vanzare, clinetii inscrisi in site, in acest proces te vom instrui ca tu sa iti poti administra magazinul foarte simplu.

Design Responsive

Majoritatea clientilor tai cumpara de pe mobil, indiferent de unde aleg sa isi faca cumparaturile site-ul tau va raspunde la fel de bine inca de la prima pagina, pana la finalizarea comenzii.

Plata cu cardul

Tot mai multi clienti incep sa prefere plata cu cardul bancar, in platformele pe care le folosim aceasta se poate integra foarte simplu. Si celelalte metode de plata se regasec in meniul magazinului, adica plata ramburs sau alte obtiuni care se pot activa in functie de necesitatea afacerii tale.

Platforme folosite

Pentru a dezvolta magazinul tau online personalizat folosim platforme ca NopCommerce, care este prezent pe piata de 12 ani si este deja o companie foarte dezvoltatala nivel mondial, sau WOOCOMMERCE, CMS este tot WordPress, este usor de folosit, si foarte preferat la noi in Romania, oferind posibilitatea administrarii dintr-o aplicatie mobila.

Maximizeaza comertul electronic, creste veniturile, dar alege calea usoara...
Afla mai multe detalii despre cum poti obtine toate acestea prin intermediul SalesManago

RO