E- Commerce

Now we can find the ideal solution for your store so you can sell your products online. An E-shop with a nice theme, with your products, with the perfect content can help you grow your wholesale substantial.

E- Commerce

Magazin Online

Te-ai hotarat sa treci si in online, vrei sa iti dezvolti vanzarea de produse intr-un magazin vitrual, uite cum te putem ajuta

Utilizarea magazinului

Folosirea si gestionarea produselor se face destul de simplu, poti aseza totul dupa categorii, poti creea campanii de discounturi, poti vedea in timp real rapoarte de vanzare, clinetii inscrisi in site, in acest proces te vom instrui ca tu sa iti poti administra magazinul foarte simplu.

Design Responsive

Majoritatea clientilor tai cumpara de pe mobil, indiferent de unde aleg sa isi faca cumparaturile site-ul tau va raspude la fel de bine inca de la prima pagina, pana la finalizarea comenzii.

Plata cu cardul

Tot mai multi clienti incep sa prefere plata cu cardul bancar, in platformele pe care le folosim aceasta se poate integra foarte simplu. Si celelalte metode de plata se regasec in meniul magazinului, adica plata ramburs sau alte obtiuni care se pot activa in functie de necesitatea afacerii tale.

Platforme folosite

Pentru a dezvolta magazinul tau online personalizat folosim platforme ca NopCommerce, care este prezent pe piata de 12 ani si este deja o companie worldwide foarte dezvoltata, sau WOOCOMMERCE, CMS este tot WordPress, este userfriendly, usor de folosit, si foarte preferat la noi in Romania, are si posibilitatea administrarii dintr-o aplicatie mobila.

en_USEN