Social Media

Totul se desfasoara pe canalele de socializre, fie ca doresti sa le conectezi cu magazinul online, sau doar doresti o politica de reclame pe aceste retele, sau chiar pagini de business, noi te putem ajuta.

Social Media

Pagini si Reclame

Ce inseamna mediul online fara socializare?  Exista multe retele de socializare, insa nu toate se potrivesc businessului tau. De aceea noi putem idenitifica pentru afacerea ta canalul potrivit.

Facebook

Chiar daca ai deja o pagina de Facebook, noi putem sa o administram impreuna cu tine, sa fie valorificata astfel incat sa poti scoate cat mai mult profit din activitatea defasurata aici.

Instagram

Este un canal de socializare potrivit mai mult pentru afacerile vizuale. Daca ti se potriveste si tie, poate fii administrat impreuna cu Facebook.

Youtube

Canalul de youtube este o sursa foarte buna de ati aduce vizitatori pe website-ul tau. Impreuna putem administra sau creea canalul tau de youtube, putem sa facem reclame sau mici tutoriale care iti pot creste notorietatea brandului, sau aduce cat mai mult trafic in website-ul tau.

Linkedin

Tot mai multi profesionisti folosesc zi de zi canalul destinat companiilor. Daca afacerea ta se adreseaza altor firme in special, canalul Linkedin este reteaua sociala potrivita tie. Acum se pot realiza si reclame platite aici, ca tu sa ai chiar publicul dorit in audiente.

Pinterest

Acesta retea de socializare este intr-o continua inbunatatire, trecand tot mai mult de la imagini la video-uri. Personal imi place foarte mult, este preferata mea, o neincetata sursa de idei. Nu este la fel de populara ca si Facebook, insa tocmai de aceea nu este asa de plina de reclame. Asa ca poti promova aici produse, fie postand imagini din website-ul tau, asfel lumea accesand imaginea, poate ajunge direct in webiste. Deci din nou castigi trafic, gratuit si interesat.

RO