SEO Search Engine Optimization

Ce inseamna cu adevarat optimizarea motoarelor de cautare si cum este ea aplicata in agentia noastra

SEO Local

Vrei sa aflii mai multe despre serviciul de cautare local, atunci citeste aici

Ce facem noi pentru optimizarea SEO?

Pasii unei campanii SEO

Campaniile noatre SEO contin cei 6 pasi vitali in atingerea succesului

Website Audit

Incepem de obicei campania noastra printr-un website audit. Acest audit este crucial pentru ca doar asa putem afla cum este construit actualul website si daca el prezinta probleme tehnice, sau care este motivul care il tine in spate in cautari. A avea o fundatie solida, inca de la inceput, inseamna ca nu vom construi o casa pe nisip.

Analiza si cautarea cuvintelor cheie

Cea mai importanta parte a unei campanii SEO. Cuvintele Cheie reprezinta frazele dupa care potentialii tai clienti cauta astfel incat ei sa gaseasca afacerea ta. Noi facem cautari extinse de cuvinte cheie, dar alcatuim si o analiza a cuvintelor cheie pe care le foloseste competitia ta.

Analiza Competitiei

E important sa stii cu cine te compari. Daca iti cunosti competitorii poti construii campanii mai puternice si mai eficiente. Digital Visible isi propune sa construiasca campanii de SEO specifice, ca sa se asigure ca ele contin toate elementele de care ai nevoie pentru a invinge competitia.

On-Page SEO

Procesul On-Page reprezinta procesul de optimizare si cresterea vizibilitatii website-ului tau. Asa cum aflam inca si din titlu, implica schimbari in actualul website. Daca nu ati inteles acest pas, va puteti trezi din nou cu website-ul pe pagina 10 in cautarile din Google.

Off-Page SEO

Off-Page asa cum intelegem inca din descriere se refera la ceea ce facem in afara paginilor site-ului nostru. Se refera in general la construirea de link-uri externe. Un Link reprezina in esenta o mentiune a website-ului pe un alt website extern. Constructia de linkuri ( link-building) ajuta la cresterea autoritatii website-ului tau, dar ajuta si la dezvoltarea vizibilitatii brandului.

Raportare Detaliata

Suntem foarte increzatori ca transparenta este cheia succesului, de aceea Agenita Digital Visible trimite lunar un raport detaliat direct in e-mailul tau. Acest raport contine o evaluare a progresului campaniei impreuna cu un clasament al cuvintelor cheie.

RO