Preturi

Pentru ca ne place transparenta va atasam mai jos ofertele noastre de pret.

Alege acum pachetul care ti se potriveste

Oferta de pret

Oferim mai multe pachete de preturi, alege oferta care ti se potriveste cel mai bine. Nu ai gasit chiar ceea ce cautai sau este ceva ce doresti in plus, suna la agentie si impreuna realizam o oferta personalizata.

Construieste Brandul

2000 lei

/Luna
Creste Afacerea

3000 lei

/Luna
Domina Piata

5000 lei

/Luna
Servicii care se taxeaza extra

Lista preturi

O lista de preturi pentru produsele pe care le oferim in Agentie.


*preturile afisate includ TVA

Nu ai inca un website, sau doresti sa il imbunatatesti pe cel care il i cu o tema noua. Vrei sa aiba un design cat mai actual. Apeleaza cu incredere la specialistii nostrii. Un website nou cu o tema de ultima actualitate porneste de la 2500 lei.

Adica doresti sa iti vinzi produsele intr-un magazin online, usor de administrat chiar de catre tine. Ai ajuns unde trebuie, magazinul tau online porneste de la 4500 lei.

Daca nu ai inca o identitate vizuala, cum ar fii un logo potrivit, un motto, noi te ajutam sa fii in pas cu timpurile actuale. Pret logo 1500lei. Cu prezentare de trei variante diferite.

Daca doresti ca reclamele tale si pagina de Facebook sa fie administrata de noi, atunci putem discuta cat doresti sa investesti in bugetul de reclame.

Vrei sa fii chiar de azi pe prima pagina in cautari dupa cuvinte cheie in cautarile din Google, atunci hai sa stabilim impreuna un buget pentru reclamele din Google Ads chiar acum.

RO