SEO Local

Servicii de Seo Local pentru afacerile din Timisoara

Este foarte important sa apari in cautarile locale din orasul tau, mai ales daca ai o afacere care are si magazine fizice. 

Noi folosim o metoda eficienta care le asigura clientilor nostri cum sa domine in cautarile locale, indiferent de marimea si industria din care fac parte.

SEO Local

Ce inseamna cautarea afacerii tale la nivel local?

map, tourism, lost

Cautarea de cuvinte cheie

Realizam o analiza a pietei  altor website-uri din nisa ta, astfel aflam ce cuvinte cheie sunt targetate in cautarea organica la nivel local.

Analiza competitiei

Ne uitam bine la ce face competitia ta. Este singurul mod in care putem dezvolta o campanie care ii va subclasa pe ei!

On-Page SEO

Vom analiza si optimiza site-ul tau pentru a ne asigura ca el corespunde cu regulile stricte ale motoarelor de cautare, ca el sa fie indexat rapid si eficient.

Off-Page SEO

Aici este locul unde incepe distractia! Vom lansa o campanie de constructie a link-urilor externe (link-building) pentru a creste autoritatea web-siteului tau

Cum functioneaza cautarea la nivel local?

Cautarea locala este de fapt modul in care spunem motoarelor de cautare ce oferi si unde esti tu ca si locatie. Prin comunicarea relevantei paginilor tale web catre un tip de clienti anume si intr-o zona geografica specifica, poti incuraja marea majoritate a motoarelor de cautare, ca si Google, sa adauge continutul tau deasupra competitiei si sa te listeze printre primii in cautari.

Daca continutul e de calitate, nu doar ca vei fi mult mai usor de gasit in cautarile organice, ci iti va creste si reputatia in mediul online. Astfel vei fi vazut ca o afacere reputabila care merita sa fie in primele cautari de pe prima pagina. Si pentru ca toti ochii vor fi pe afacerea ta, vei incepe sa generezi ceea ce iti doresti, fie mai multi clienti sau mai multe vanzari.

De ce avem nevoie de Seo Local?

Cautarea locala (Local SEO) este foarte importanta pentru afacerile din orasul tau, mai ales pentru cele care doresc o returnare a investitiei (ROI) din website-ul lor. Cu atatea afaceri care incearca sa capteze atentia clientiilor locali, investind in prezenta ta SEO la nivel local, este singura sansa sa ii subclasezi pe rivalii tai de pe piata locala.

Cam acum 15 ani o reclama in Paginile Aurii era destul pentru a iti asigura un flux de clienti. Dar timpurile s-au schimbat – si sunt tot mai multi oameni care se bazeaza pe cautarile locale pentru a gasi ce isi doresc, astfel este esential pentru orice companie sa se clasifice bine in cautarile dupa cuvintele cheie care sunt relevante pentru afacerea lor.

RO